top of page

POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Vsebina, objavljena na spletnih straneh psihoterapevtske-storitve.si, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati oz. mora o tem biti obveščen lastnik avtorskih pravic.

 

Axioma plus d.o.o. se bo trudilo zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino na spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. Psihoterapevtske storitve lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

 

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Spletne strani, na katere kažejo povezave s spletnih strani psihoterapevtske-storitve.si, niso pod nadzorom Axioma plus d.o.o..

 

Niti Axioma plus d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani psihoterapevtske-storitve.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh psihoterapevtske-storitve.si, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

bottom of page