POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Vsebina, objavljena na spletnih straneh psihoterapevtske-storitve.si, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati oz. mora o tem biti obveščen lastnik avtorskih pravic.

 

Axioma plus d.o.o. se bo trudilo zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino na spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. Psihoterapevtske storitve lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

 

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Spletne strani, na katere kažejo povezave s spletnih strani psihoterapevtske-storitve.si, niso pod nadzorom Axioma plus d.o.o..

 

Niti Axioma plus d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani psihoterapevtske-storitve.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh psihoterapevtske-storitve.si, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

KONTAKT

dr. Stvarnik Alja

Psihoterapevtske storitve, Axioma plus d.o.o.

Telefon: 051 326 155

alja.stvarnik@axioma-plus.com

KONTAKTNI OBRAZEC
Pišite in mi zastavite svoja vprašanja, ali se prijavite na srečanje. Izpolnite vsa polja. Kontaktirala vas bom v najkrajšem možnem času.

ORDINACIJA

Trg mladinskih delovnih brigad 14, Ljubljana

NOSILEC DEJAVNOSTI

Axioma plus d.o.o.

Hladnikova c. 35, 1000 Ljubljana

DŠ​: 62176471 | MŠ: 3643727000 

TRR: SI56 0400 1004 7819 825, Nova KBM

SWIFT/BIC: KBMASI2X

  • Facebook

Obrazec bo poslal vaše navedene podatke in vsebino sporočila na kontaktni naslov spletne strani.

Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Spletna stran se nahaja na https povezavi in je s tem zaščitena pred krajo podatkov.

PRIDRUŽITE SE NAM NA FACEBOOK-U

2020 © dr. Stvarnik Alja, Psihoterapija in psihoterapevtske storitve.  

Vse pravice pridržane.