top of page

Podporna skupina

ZA ŽENSKE Z ENDOMETRIOZO

 

V sodelovanju z društvom Endozavest od jeseni 2018 organiziramo Podporno skupino za ženske z endometriozo, ki je namenjena temu, da se ženske s podobno izkušnjo srečajo, povežejo in v varnem ter razumevajočem okolju ob terapevtskem spremljanju spregovorijo o svojih stiskah s katerimi se ob bolezni soočajo. 

Zakaj skupina?

  •       Ker da človeku občutek, da ni edini s tovrstnimi problemi,

  •       ker krepi občutek pripadnosti in sprejetosti,

  •       ker se člani medsebojno vzpodbujajo,

  •       ker drug drugemu držijo ogledalo,

  •       ker se tudi tako rojevajo nova prijateljstva.

Na srečanjih bomo: 

  • spregovorili o mnogih izzivih, s katerimi se ob endometriozi srečujete (pri skrbi zase, v spolnosti, pri skrbi za družino, na delovnem mestu, v partnerstvu…), 

  • spoznali tehnike za umirjanje, ki vam lahko pomagajo ob premagovanju bolečin in na to vezanega stresa.

Kdaj in kje? -  S skupino bomo začeli oktobra 2018 oziroma ob zapolnitvi mest. Srečanja bodo potekala na 14 dni, predvidoma vsak 1. in 3. petek v mesecu, od 18:30h do 20:00h v Ljubljani.

Cena - Prispevek za udeležbo znaša 10,00€ po osebi na srečanje oz. 100,00€ za celoten cikel (10 srečanj) - popust za študentke in brezposelne (8,00€ po osebi na srečanje) oz. ob predhodnem plačilu celotnega cikla do 28.9.2018 (80,00€). Pri prijavi imajo prednost članice društva Endozavest in tiste, ki bodo ob predhodnem plačilu poravnale znesek celotnega cikla. Zaradi narave skupine s katero želimo vzpostaviti zaupen in varen odnos, je zaželena udeležba na vseh 10 srečanjih. 

Prijave - Na skupino se prijavite preko elektronskega naslova 
psihoterapevtske.storitve@gmail.com ali tjasa@endozavest.si 

Organizacija in vodstvo - skupino organizira društvo Endozavest, vodim jo  dr. Alja Stvarnik, univ.dipl.fil., spec. zakonske in družinske terapije.

Podporna skupina za ženske z endometriozo
Endozavest
bottom of page