top of page

Kompetence

Zakaj k meni?

Ker imam znanje, izkušnje in le redko podvomim v človekov potencial po samozdravljenju in možnosti spreminjanja.

O mojem delu pričajo številne zadovoljne stranke.

Sem licencirana zakonska in družinska terapevtka, doktorica znanosti, supervizorka, vodja programov psihoterapevtskih storitev podjetja Axioma plus d.o.o..

Imam doktorat in specializacijo iz zakonske in družinske terapije. Prav tako imam evropski certifikat iz družinske mediacije. Na kongresih z mednarodno udeležbo sem predstavila več znanstvenih prispevkov. Vključena sem v redno supervizijo. Sem članica in del komisije častnega razsodišča Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.

Imam bogate izkušnje, saj psihoterapijo izvajam že več kot 15 let. V tem času sem izvedla več kot 7.500 ur psihoterapije s posamezniki, pari in družinami. Vodila sem prek 50 predavanj in delavnic na temo izboljšanja medosebnih odnosov in asertivne komunikacije. V tem času več kot 7 celoletnih terapevtskih skupin za osebe, ki se soočajo s stiskami zaradi neplodnosti. 

Po naravi sem optimistka in le redko podvomim v dobro naravo človeka. Verjamem v človekov neizmeren potencial po samozdravljenju in možnosti spreminjanja, če le gre, na bolje!

Na poti do polnega življenja vam s strokovnim znanjem, srčnostjo, empatijo, sočutjem in podporo pomagam tudi jaz.

Skozi svoje delo želim pomagati ljudem in tako prispevati k boljšim odnosom in boljši družbi. 

bottom of page